onsdag 22 juni 2011

Liten uppdatering i juni 2011.

Det händer mycket saker här nu, men jag har inte riktigt tid och ork att blogga om det.

Den 16 juni slutade Tin 9:e klass. Han har gått ut högstadiet - min beeeebis!! :o Det känns helt surrealistiskt. Jag trodde på något vis att jag skulle kunna ta in det, men nej, det går inte. 9 år på samma skola. Mycket roligt har hänt, en del tråkigheter och så nu upptäckten att han har ADD. En del bortkastade år, men samtidigt givande. *rörigt i mitt huvud också*

Det var en fin avslutning och även om det kändes lite vemodigt så var det roligt också. Vi hade med oss cupcakes (glutenfria) att bjuda på, eftersom varje familj skulle ta med en tårta till "tårtknytisen" som avslutade dagen. Tins pappa och farfar var med också, de sov hos oss natten mellan onsdag och torsdag och på torsdagen fick Tin visa dem lite av Visby och såklart sin skola. Det var roligt att de fick se det innan Tin nu flyttar över till dem på fastlandet. :)

Jag löste förresten bekymret med min bil (som jag inte ville sälja "gratis") genom att skänka den till Tin. Han ska ju gå fordonsprogrammet och vad passar väl bättre då än en egen bil som man får meka, skruva och pyssla med bäst man vill? Han får till och med fixa lacken om han känner för det. Nu är det ju inte hans drömbil, men något ska man ju starta med och den här behöver han inte vara så rädd om. :)

Tin har lovat att stanna kvar på ön fram tills lillebror kommer, så att han finns som barnvakts-backup, men så fort förlossningen är över åker han nog till pappa och Saga. Jag kommer att sakna honom något oerhört, han har ju bott med mig sedan han var liten, men samtidigt är det roligt att han ska få umgås med sin pappa och syster och det tar ju inte så lång tid att ta sig till båten och åka över hit någon gång emellanåt. *hoppas att han gör det också* Han är alltid välkommen här och det är såklart Saga också. Vi ska se till att ha ett gästrum ledigt för dem, även i nya huset, vilket det nu blir.

Nu ska jag ta en kopp te, fixa lite tvätt som blivit liggande och sen vila en stund före vattengympan. Sista gången för terminen! Nästa vecka är det tänkt att bebisen ska komma, så det var bra tajming. :) Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Ojoj, vad det händer mycket här! Var på studentuppvaktning förra veckan, den lille parveln jag minns som en liten tvåmånadersbebis är nu 185 lång, har 45 i skor och tävlar i landslaget i en sport som inte innehåller boll. Och syrrans äldste hade sin "graduation day" samtidigt ...

  man känner sig lätt överårig.

  SvaraRadera
 2. Ps. Lycka till med nye lillebror!

  SvaraRadera
 3. nejmenalltså?
  redan? näe...
  var ju inte alls länge sen du sa det i tråden på FL juh...

  SvaraRadera
 4. Förhoppningsvis en bra idé att ge bilen till Martin.
  Glöm inte bort dina andra små när lillebror kommer!!!
  Pappa Jan med ett litet brutet ben

  SvaraRadera